Novosti

Firma Rossi iz Italije i generalni zastupnik Pogonska tehnika d.o.o. Vas pozivaju na Sajam Tehnike, koji će se održati u Beogradu od 15 do 19 maja 2017.

Pozivnica (pdf)

Katalog

POGONSKA TEHNIKA - KOMPONENTE POGONSKIH SISTEMA

Preduzeče POGONSKA TEHNIKA d.o.o. sa sjedištem u Novom Beogradu je predstavništvo kompanije »SEVER POGONSKA TEHNIKA d.o.o.« iz Slovenije, koje drži zastupništva preko deset renomiranih svetskih proizvođača reduktora, elektromotora, spojnica  i sistema za prenos snage. Predstavništvo je osnivano sa ciljem da ponudi tržistu Srbije komponente transportnih sistema i sistema za prenos snage.

Glavna delatnost firme je pogonska tehnika, gdje našim kupcima nudimo kompletne inženjerske i razvojne usluge, te prodaju i zastupanje proizvoda najkvalitetnijih evropskih proizvođača.

U prodajnom programu nudimo kompletan asortiman svih standardnih tipova motornih i bezmotornih reduktora, industrijskih reduktora najviših snaga, planetarnih reduktora, elektro motora i frekventnih pretvarača do cjelokupnih sistema za posebne industrijske aplikacije.

Naši kupci prepoznaju tehnološku superiornost i kvalitet proizvoda zajedno sa visokom tehničkom sigurnošču i pogodnim prodajnim uvjetima.

U firmi razvijamo zajedno sa stručnim timovima naših inžinjera individualna tehnička rješenja za specialne industrijske aplikacije.

Robne marke