Novosti

Firma Rossi iz Italije i generalni zastupnik Pogonska tehnika d.o.o. Vas pozivaju na Sajam Tehnike, koji će se održati u Beogradu od 15 do 19 maja 2017.

Pozivnica (pdf)

Katalog

Frekventni pretvaraći

Nudimo širok asortiman frekventnih regulatora i mekanih zagona (soft start) za skalarni i vektorski način upravljanja asinhronog motora.

Kod pogona gde je važna brzina opterećenja, koristi se skalarna brzina provodljivosti (za precizno izvođenje upotrebljava se princip zatvorene petlje). Obrtni momenat je važan na primer u namotaju uređaja (aksijalni ili kružni pogon), koji zahteva visok i stabilan obrtni momenat, i taj način zahteva vektorsko upravljanje obrtnog momenta.

Frekventni pretvarač EFC 3610

Frekventni pretvarač za veću energetsku efikasnost i poboljšano upravljanje. Integrisani kontrolni panel sadrži sve što je potrebno za brzo i lako puštanje u rad. Funkcija kopiranja na kontrolnoj tabli je namenjena za konfiguraciju više invertora sa istim ili sličnim parametrima.

Za snagu motora od 0,75 kW do 90 kW. Komunikacija na viši nivo putem ModBus ili PROFIBUS (opciono).

Frekventni pretvarać Fv 5610

Za snage motora od 0,40 kV do 90 kV. Tri načini kontrole, napon / frekvencija (N/F), bez senzorska vektorska kontrola (SVC) i vektor kontrola sa enkodera (FOC), namenjeni su širokom rasponu industrijskih programa.

Napredni dizajn LCD kontrolne table omogućava brzo parametrizaciju, funkciju kopiranja, jednostavan za diagnozu i mnoge druge karakteristike. Pretvarač frekvencija Fv je pametno i pristupačno rešenje .

Proizvođaći

Robne marke